Koele Moijto aardbij-munt met rum

Bereidingswijze:

  • Spoel de aardbeien, En snijd ze in partjes.

  • Stop de partjes aardbeien in een bakje in de vriezer. (1 uur)

  • Leg de cocktail glazen ook in de vriezer. (1 uur)

  • Maak suiker siroop door 50 ml water en 70 gram suiker te verwarmen tot het net niet kookt. Laat dit afkoelen. 

Ga pas verder als de aardbeien en de glazen 1 uur in de vriezer hebben gelegen.

  • Meng het sap van de limoen, citroen, suikersiroop, en de witte rum. 

  • Schenk dit in de gekoelde glazen en leng het aan met bruiswater.

  • Voeg de bevroren aardbeien en de verse munt toe.

  • Geniet van het heerlijke drankje. 

Ingrediënten:

  • 150 gram aardbeien

  • Verse munt (2-3 blaadjes)

  • Citroensap (1 citroen)

  • Limoen (1 limoen)

  • 50 ml Suiker (siroop)

  • 50 ml witte rum

  • Gekoeld bruiswater

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then