Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg bladerdeeg vast uit de vriezer.
Was de rabarber en snijd een stukje van de onderkant en bovenkant af. Verwijder de stugge draden van de rabarber en snijd ze in kleine stukjes.
Verwijder de kroon van de aardbeien en snijd ze door de midden. (of in vieren wanneer je grote aardbeien hebt).
Meng aardbeien, rabarber, suiker en meel.
Bedenk de ovenplaat met bakpapier en leg de bladerdeeg plakjes erop.
Bedek de helft van de bladerdeeg met het mengsel (zie foto).
Vouw de bladerdeeg dicht en druk de randen aan met een vork.
Smeer losgeklopt ei over de aardbeienflappen en bestrooi met suiker.
Bak ze voor 15 minuten af. En laat ze een beetje afkoelen.
10 blaadjes bladerdeeg (uit de vriezer)
150 gram aardbeien
100 gram rabarber
150 gram suiker
40 gram amandelmeel (kokos kan ook)
1 los geklopt ei
Beetje suiker voor boven op